|
Alle gerechten uit de Turkse keuken zijn voor 4 personen bestemd.
Turkse recepten
- Witte kool gerecht - KAPUSKA
- Brandnetel soep - ISIRGAN CORBASI
- Vermicelli soep - SEHRIYE CORBASI
- Linzensoep - MERCIMEK CORBASI
- Bergsoep - YAYLA CORBASI
- Bruiloftssoep - DUGUN CORBASI
- Doperwtensoep - BEZELYE CORBASI
Bijgerechten - Meze (Mezze)
Desserts
- Pompoen dessert - KABAK TATLISI
- Rijst dessert - ZERDE
- Dessert van gedroogde vruchten en noten - ASURE
- Lippen van een mooie vrouw - DILBER DUDAGI
- Vijgen dessert - SUTLU INCIR TATLISI
- Engelenhaar, dessert met ongezouten kaas en suiker - KUNEFE
- Zoete deeg met melk dessert - SUTLU KADAYIF
De bereidingswijze van de in totaal 46 Turkse recepten vindt u onder de
submenu's: Soepen, Mezes, Hoofdgerechten en Desserts.
^Recepten
Turkse Keuken
De Turkse keuken heeft zich ontwikkelt onder de invloed van vele verschillende culturen zoals de kooktradities van de Turkse nomaden, vermenging van de Indische, Persische, Arabische keuken en de kooktradities van de volkeren uit het Middellandse Zee gebied en de Kaukasus.
Turkse recepten, toevoegen aan uw favorieten
Design and ©2004-2014 Copyright by TapuTeam. Alle rechten voorbehouden.
|