Turkse vlag Uw Turkije

Turkije reisverslagen

Voeg hier uw reisverslag toe, we zijn blij met uw bijdrage !

PrikbordUw oproepen en advertenties kunt u op het prikbord gratis plaatsen.
GastenboekLees hier wat men over ons schrijft, en voeg uw eigen bericht toe.
Uw advertentieZet uw reclame op een van de meest bezochte Turkije site!

Momenteel 6 bezoekers online - Reisverslagen werden vandaag: 27909 * bezichtigd.

YuSuc8IEYQXR (2013-09-20)
zegt:Hoi Yvonne,Je kunt jouw CEWE FOTOBOEK op de volgende meianr delen via Facebook:- Zodra je jouw CEWE FOTOBOEK hebt besteld en ontvangen, kun je naar de fotowebsite gaan van de partner via wie je jouw fotoboek hebt besteld (bijv Trekpleister, Bol.com, Mediamarkt etc)- Ga naar het menu item mijn gallerij en log in met jouw gegevens.- Tussen jouw gegevens zie je een menu item mijn CEWE FOTOBOEK . Als je hier op klikt zie je jouw reeds bestelde fotoboeken.- Het icoontje Facebook geeft je de mogelijkheid om jouw fotoboek te delen met jouw Facebook vrienden.- Na het delen is jouw fotoboek zichtbaar in je Timeline!Hopelijk lukt het op deze meianr. Laat het anders gerust weten! Succes!
^Naar boven
Bas (2011-09-12)
Voor mijn werk ben ik regelmatig in Konya , in maart 2011 een maand . Wat mij steeds weer opvalt zijn de tegenstellingen rijk-arm , de uitbundige groei van de stad ( er vind een boom plaats ) en vooral word ik steeds weer getroffen door de uitzonderlijk vriendelijke en gastvrije mensen . Bij verschillende bezoekjes aan moskeen werd ik ( atheist haha ) met bijna open armen ontvangen en dan vergeet je de waanzin van de westerse wereld . Overigens is Konya het spirituele centrum van Turlije , met als hoogtepunt de Derwish en Mevlana . Voor de oudheidkunde kenners het walhalla .
Op vakantie waren we met zn achten naar Alanya gegaan . Een drukke , leuke stad met alweer die geweldige mensen die nooit en te nimmer te lui of te chagrijnig zijn je te helpen . Of het nou hotelpersoneel is of gewoon mensen in een bazaar : in mijn ogen een topvolk ! Vanuit Alanya hebben we een boottrip gemaakt ( lokaal boeken downtown !!!! ) , een jeepsafari en een tocht door het Taurus met ondermeer een bezoek aan de Sapadere Canyon , een Turkse familie , een bananenplantage en Dim Cay ( stuwmeer en picnicplaats ) . Alles een absolute aanrader en niet duur . Wat wil je nog meer . De thermometer kwam overdag niet onder de 40 graden ....
Als ik 30 jaar jonger was ..... zou ik me er mss wel vestigen . Een natie van doeners en werkers , waar niemand te lui is om zichzelf te onderhouden , geweldig !
^Naar boven
hans en doedina (2010-12-12)
wij komen al jaren in Turkye voor vakantie .Wij willen een ieder die in de buurt komt van Bodrum Of Kusadasi en tijd heeft ,
aanbevelen om een dagje naar Kapikiri te gaan . Kapikiri ligt tegen het bafameer en is gelegen in de antieke restanten van de grote stad Herakleia.Voor filmpjes ga naar youtube en dan naar Kapikiri.

hans
^Naar boven
christine (2010-06-20)
het was mijn eerste reis naar turkije en dan ook ineens de mooiste ervaring in mijn leven , ik ben er nu nog maar vertrek de 29ste terug naar belgie de reden vanwegen deze bezoek aan turkije was door mijn grote geliefde we leerden elkaar kennen via internet en de klik was er meteen
een maand paseerden en ik besloot om de vliegtuig in mijn 1tje te nemen en om hem en turkije te onmoeten
ik heb een hekel aan vliegen maar zetten mijn angsten aan de zij kant
ik weet nog heel goed toen ik op de luchthavan aan kwam in turkije
belde ik mijn vriend op en zei ik heb het overleefd ik ben er
het duurden even voor ik mijn baggage had
ik kwam in de hoofd zaal binnen en ging opzoek naar mijn grote geliefden
ik zag hem ineens en loopte met mijn baggage naar hem toe
hij kon het eerst niet geloven dat ik er werkelijk was hij raakte mijn gezicht aan en lachte je bent hier echt
de eerste dag was zeer romanties
hij vertelde me enorm veel over turkije en istanbul waar ik nu momenteel nog ben , ik leerden zijn moeder kennen en zijn broer wat best wel spannend was aangezien zijn moeder enkel turks kan praten
maar was best wel een mooie ervaring
ik leerden turkije kennen als of ik in een sprookje leefden
als buitenlander bekijken ze je niet vreemd maar zijn ze zeer vriendelijk
ik studeer nu zelfs in mijn eentje turks soms als mijn vriend thuis komt van zijn werk help hij me wel maar meestal moeten we er wel om lachen
het eten is een hele aanpassing normaal drink ik ook niet graag water maar dankzij de hitte hier ben ik het al gewoon het water
hier in istanbul zie je overal daklozen honden best wel zielig
en het leven is hier ook heel zwaar
mijn vriend is 21 jaar maar hij werkt zich suf om toch wat geld op tafel te kunnen leggen
hij werd op de luchthaven van ataturk voltijds
en verdient maar 600 euro per maand
en als je hier wilt wonen is het heeeeell moeilijk om een job te vinden
maar als je als buitenlander hier op bezoek komt leef je echt in een sprookje
met pijn in het hart zal ik terug vertrekken
maar terug komen doe ik zeker
niet alleen vanwegen mijn vriend
maar ook omdat turkije 1 van de intresanste landen is om te bezoeken
^Naar boven
welmi (2009-10-05)
Maandag : 05-11-2009 ,

Goedenavond , iyi aksamlar aan men Turkse vrienden ,ik mis hun wel nu ik weer in Nederland bent zit ik wel te denken van hoe of wat .
Wat voel ik me toch relax als ik daar bent , ik weet niet maar !! ik moet zelf nog naar het land waar men ouders vandaan komt .
Maar ik voel me nog niet klaar laat ik het zo zeggen , om er naar toe te gaan terwijl het daar heel prachtig is (ligt eraan waar je bent) , maar daar zijn mooie palmbomen en mooie witte stranden .
Maar het trekt me nog miet hoe gek het ook mag klinken , maar Turkije dat trekt me echt , niet dat ik daar al iemand hebt leren kennen en goed contact mee hebt .
Nee !! ik voel me echt thuis , vindt het bijzonder het cultuur en die mensen die je daar leert kennen , zijn heel anders dan , die hier in Nederland wonen niks verkeerd bedoeld hiermee .
Want hier wonen ook schatten van mensen , maar ik voel de contacten anders messchien ik hoor ,?? want ik spreek voor mezelf dan . Maar ik respecteerd het cultuur , zoals ik eerder zei , ik heb iemand leren kennen , heb goede contacten maar hij moest trouwen .

Maar alles is gelopen zoals het moest lopen denk ik , ik ben een christen van afkomst en hij natuurlijk moslim , ik heb zelf met hem zitten praten van hoe hij het allemaal moet verwerken en wat hij wil gaan doen omdat hij dat wou , hij weet dat hij het er rustig met me over kon praten . Hij gaf veel om me , maar werd moeilijk gemaakt door omstandig heden.
Maar het land waar men ouders vandaan komen wonen ook moslims , en heb zelf als ik het goed hebt ook moslim familieleden , hij begreep niet waarom ik geen moslim was, ik kon het hem niet duidelijk maken omdat ik het zelf ook niet weet .
Men ouders leven niet meer anders , had ik het wel gevraagd , ik wel .
Ik ben dit jaar 2009 weer naar men vakantie plaats gegaan , ik heb men (ex)vriend weer gezien, maar je voelt echt dat het gevoel blijft als twee mensen echt om mekaar geeft, ik heb voor men gevoelens groot gehouden , maar hij zag en weet dat ik hem lief hebt .
We hebben gepraat hij kon zelf zijn gevoelens niet verborgen houden , we geven echt om elkaar , hoewel ik voor gek wordt verklaard door anderen , ik zeg maar anderen omdat ik geen namen uit respect wilt noemen .
We praten veel omdat we weten wat we aan mekaar hebt , is dat stom als ik het zo mag zeggen , ik weet hij hebt een vrouw en een kind nu !!! en ik probeer op mijn manier dan ook een gesprek te voeren met hem als hij dat zelf wil , en het ook aan geeft , van hoe hij voelt ondanks alles .
Maar ik weet hij doet zijn best in alles hij is erg trots op z\'n zoontje , en op zijn vrouw, maar het laatste wil hij niet zoveel over hebben als hij met mij is.
Ik zei! je moet gewoon over kunnen praten ik vindt het niet erg , wat gebeurd is is gebeurd , ze is je vrouw nu.... en je hebt voor haar gekozen , en ik ben je goede vriendin .
We zijn echt goede vrienden , ik weet niet of ik hem volgend jaar weer zie , daar ga ik niet van uit , van zijn kant wel ik zei ik beloof niks , we bellen en we MSN als we de tijd hebben , ik ben en blijft je goede vriendin dat heb ik altijd tegen hem gezegd .
Waarom zegt men die al een tijdje op vakantie zijn geweest in Turkije , dat de Turkse mannen niet te vertrouwen zijn , ik weet wat hij allemaal hebt gedaan nadat hij het zelf gezegd had , daarom zei ik tegen hem ja !!!!! maar wie kaats ..... kan de bal !!! terug verwachten .
En dat besef hij nu , nu hij getrouwd is , hij hebt zijn verplichtingen
Maar wat kan je er aan doen , nu er wordt gezegd , \"ik mis je en ik kan niet zonder je\" , ik vindt op mij beurt ???????? want ik wil geen tweede keus zijn en geen verdriet meer, we zijn vrienden en dat moet zo blijven .

Maar Turkije !! ik vindt je mooi en wie weet ga ik nog met vrienden of alleen ik weet het nog, niet .
De tijd zal het leren en ik leef nu met de dag , gisteren is geweest vandaag is vandaag , en morgen en nieuwe dag de toekomst .
Echt ik vindt het een mooi land en er zijn nog mooie plaatsen die waard zijn op er na toe te gaan maar daar moeten we nog uit zoeken tot gauw weer Turkije . xxxxx Gr: Welmi

P.S. dit is het laatste vervolg van men verhaal vanuit 2008 .

^Naar boven
Aldo Almu (2009-06-09)
Merhabaaaa, onbekende lievde, ik hoop u leven alles goed gaat.
Dus Leving is,
Een stukje brood,
Een druppeljtes water,
En een dippe zucht.....!
dus....????
^Naar boven

  <<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   >> blijf op de hoogte